RONDJE REM 2023 EEN GROOT SUCCES

Wat was dit een cool weekend!

Tijdens de Editie van Rondje Rem 2023 waren er meer dan 100 inschrijvingen. Wingers, kitefoilers en catzeilers, wat een weekend!! Met een enthousiast team van vrijwilligers hebben we Rondje Rem weer nieuw leven in geblazen helaas was de wind wat minder enthousiast en was het niet voldoende voor de kite- en wingfoilers.

Desalniettemin hebben de catamaran zeilers een enorme leuke race kunnen waren en was het nog spannend wie de finish ging halen met zo weinig wind;-) Gelukkig hadden we geen spannende uitvallers en hebben we een rustige race kunnen varen.

Door het gebruik van de trackers die we dit jaar voor het eerst hadden konden we op de kant de race live volgen. Echt heel leuk voor de thuisblijvers.

Na de race en de prijsuitreikingen was er in de tent een paella buffet en nog voor de zon onder ging stonden de eerste al op de dansvloer…. wat hadden we toch geluk met het weer! Het werd nog een zwoele lange zomeravond waar we met z’n allen konden nagenieten van een fantastische dag.

Volgend jaar staan hopelijk alle disciplines aan de start voor hun RONDJE REM.

Alle geweldige vrijwilligers op het water, het strand en achter de bar maakten deze editie tot een groot feest en ook zij zijn er volgende jaar hopelijk weer bij.

Rondje Rem 2023 zouden we niet kunnen varen zonder de geweldige hulp van de Reddingsbrigade en KNRM station Zandvoort, Bloemendaal, Noordwijk en Katwijk.

En natuurlijk onze sponsoren, Mistral, Holland Casino, Kitesurfshop Haarlem, Gusscom en nog véél meer.

Wij kijken alweer uit naar editie 2024, ben jij er dan ook bij?

Save the date
Editie 2024 20 & 21 juli 2024

Tot dan allemaal!

Deel dit bericht